Home > Promocions

Promocions
Eurostars Andorra

Sopar de nit de Nadal

Gaudeix d'un deliciós sopar al nostre hotel, allotja't en una de les nostres habitacions, i assaboreix un magnífic esmorzar. Consulta aquí el menú que oferim, i no dubtis a contactar amb l´hotel per obtenir tota la informació.

Sopar de gala de final d'any

Et convidem a viure una nit de Cap d'Any única a l'Eurostars Andorra, gaudint d'un original sopar i del nostre ambient més festiu. Pots descarregar el menú complet aquí.

Entrada Caldea Adult matí

Completa la teva estancia amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea.
L'entrada de demà és vàlida durant 3 h entre les 10h i les 14.30 h.
Valida per majors de 11 anys.

Entrada Caldea Nen/junior

Completa la teva estada amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea en família.

Entrada general de 3 hores de 10: 00h a 20: 30h. Valida per a nens de 5 a 11 anys (cal presentar un document d'identitat).

Entrada Adult Inúu (matí)

Aprofita tots els beneficis de l'aigua termal de INÚU i CALDEA. L'entrada de demà és vàlida durant 4 h entre les 10 h i les 14.30 h.

Entrada Caldea Nen

Completa la teva estancia amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea. Entrada general de 10:00h a 20:30h. Valida per nens de 5 a 11 anys. (imprescindible presentar document identificatiu)

Entrada Caldea Adult (tarda)

Completa la teva estada amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea.
L'entrada de tarda amb accés al centre entre les 15 h i les 20.30 h (tancament a les 23.59 h), i entre les 15 h i les 18.30 h (tancament a les 22 h).
Valida per a majors de 11 anys.

Entrada Caldea Adult (nits)

Completa la teva estada amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea.
L'entrada de nit és vàlida les tres últimes hores d'accés al centre.
Valida per a majors de 11 anys.

Entrada Adult Inúu (tardes)

Aprofita tots els beneficis de l'aigua termal de INÚU i CALDEA.

L'entrada de tarda és vàlida durant 4 hores entre 15 h i les 19.30 h els dies en què el centre tanca a les 23.59 h; els dies que el centre tanca a les 22 h, l'entrada és vàlida des de 15 h i fins al tancament. L'entrada de tarda no es comercialitza quan el centre tanca a les 19 h en temporada baixa.

Entrada Adult Inúu (nit)

Aprofita tots els beneficis de l'aigua termal de INÚU i CALDEA.

L'entrada de nit a Inúu és vàlida a partir de les 20 h els dies en què el centre tanca a les 23.59 h.

Entrada Caldea Baby (3 - 8 anys)

Completa la teva estada a Andorra en família amb l'entrada al centre de SPA termal Caldea per a nadons.

L'entrada general baby dóna accés exclusivament a Likids fins a un màxim de 3 h. Ús exclusiu per a nens de 3 a 8 anys complerts. Els nens quedaran sota la supervisió de monitors titulats mentre els seus pares poden gaudir de la resta de les instal·lacions aquàtiques. Els nens de 3 i 4 anys només podran accedir a Likids i, a partir dels 5 anys, podran accedir a tot el Termolúdic. Admissions: 1 adult per cada 2 nens. Alçada mínima per accedir al nou espai 95 cm. Presentació obligatòria de passaport, DNI o llibre de família per acreditar l'edat dels nens.